/ NEW IN – BEAUTY /

Udover mine fine basis fund (mangler stadigvæk at vise jer lidt, men det kommer løbende), så købte jeg også lidt Make-up i Hamborg. Det kan betale sig af 3 grunde, 1) man kan spare en lille smule, 2) de har et større udvalg inden for hvert mærke, og sidste men ikke mindst 3) de har mærker som ikke kan købes i DK !!

Det første jeg købte var produkter fra mærket Benefit. Mærket kommer fra San Francisco. Før turen til Hamborg  havde jeg  ikke nogle af deres produkter, men havde til gengæld hørt en masse godt om dem. Jeg endte med at købe 3 af deres produkter, som forresten har nogle utrolige piget og sjove indpakninger.

Bella Bamba Blush – Benefit

Det første var deres Bella Bamba blush, som jeg har læst og hørt en del om. Indpakningen er super fin og selve blush farven er utrolig flot. Farven på blushen er en bladning mellem pink og peach, og derfor passer den til næsten alle skintoner !

Bella Bamba blush-  32 Euro

Some kind -a gorgeous – foundation

Da jeg henvendte mig til kassen for at betale for blushen, blev jeg spurgt om jeg ikke prøve nogle af deres andre produkter.. Tjo hvorfor ikke.. Der brugte den søde dame denne foundation på mig. Min farve er medium, og jeg elsker den !! Når man har lagt den på med endten en pensel eller svamp, så føles den let og tynd, og man mærker at huden nemt kan ånde..

Den kan varmt anbefales !

Some kind-a gorgeous – 29,50 Euro

” That gal ” -Primer

Var det sidst produkt jeg fik med hjem, den bruger jeg inden min foundation, og den giver min hud en mere jævn overfalde inden jeg bruger min foundation. Den er rigtig god, fordi den får min foundation holder bedre!!

” That gal ” – 28 Euro

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s