/ Weekenden – Århus /

I lørdags var en rigtig hyggelig dag, som jeg tilbragte i selskab med min far og kæreste i Århus. Kan virkelig godt lide Århus, byen er super hyggelig og har lidt af det hele på et sted. Den har storbyen, samtidig med at den stadig har en atmosfære som en mindre hyggelig by, hvor mennskerne er super imøde-kommende og man føler sig velkommen uanset hvem man snakker med. Sidst men ikke mindst har de et hav af lækre butikker, det er også vigtigt jo 🙂

Vi kom til Århus lidt sent, fordi vi lige hvade et stop i Kolding på vejen. Så første stop i Århus var Grappa Piccolo, som er en rigtig lækker Italiensk restaurant, som ligger nede ved åen. De havde en rigtig lækker italiensk menu, hvor min kæreste og jeg begge bestilte pizza og min far fik pasta med kæmpe rejer og tomatsauce, og de smagte alle 3 super lækkert. Kan varmt anbefales !!

Efter maden, delte vi os op 🙂 Jeg fik lov til at kigge i butikker uforstyrret og de gik rundt og kiggede på vine !  Mine første tre stops, var selvfølgelige de 3 nyeste butikker i Århus, nemlig  H&M, Monki og sidst men ikke mindst COS 🙂 jeg var imporneret og over den nye H&M og COS butikken, de var super flotte og  var specielt vild med COS, hvor jeg også kunne have købt mig fattig.  Jeg var også forbi WEEKDAY, hvor jeg købte to ting som var sat ned (ekstra bonus), en hvid tank og en strik, og så købte jeg en jumpsuit i H&M –  billeder kommer snart.

Resten af weekenden har stået på ren afslapning, og lover at der nok skal være mere aktivitet på bloggen i løbet af ugen igen !

Tager nemlig til min yndlings by,  Hamborg på torsdag 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s